Designmagasin
Designmagasin
Sosialt Og Fritid

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosialt Og Fritid De horisontale og vertikale linjene skjærer hverandre sammen for å danne et rutenett. Hvert rutenett er en kommunikasjonsplattform, som også er kilden til whisky bar designkonsept. Når det gjelder energisparing og miljøvern, brukte designeren LED energisparende lamper i hele baren. For å opprettholde luftkvaliteten i baren, vedtar design vinduer fra nord til sør, noe som kan sikre passering av naturlig luft.

Prosjektnavn : Baoan - Guancheng Family Fit Bar, Designernes navn : Shigui Liu, Kundens navn : LSG Design Office.

Baoan - Guancheng Family Fit Bar Sosialt Og Fritid

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.