Designmagasin
Designmagasin
Keramikk

inci

Keramikk Et speil av eleganse; Inci gjenspeiler skjønnheten i en perle med svarte og hvite alternativer og er det riktige valget for de som ønsker å gjenspeile adelen og elegansen til mellomrommene. Inci-linjer produseres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvite og svarte stiligheten til leveområdene. Produsert ved bruk av digital utskriftsteknologi, et tredimensjonalt design.

Prosjektnavn : inci, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Keramikk

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.