Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

TER

Restaurant TER er et restaurantkonsept som ble utviklet etter Art Sella-skogens ulykke i Malga Costa, Italia. Ulykken førte spørsmålet - Hvordan føles et "stabilt" rom? Fysiologisk og fysisk. Hvordan kan et rom bringes tilbake til livet etter å ha opplevd en ulykke? Restauranten smelter inn i omgivelsene ved å fungere som en annen stein i landskapet. Den er differensiert av røyken fra sentrum, noe som skaper en følelse av lokk og intriger. Det er et syn som trekker folk inn mot sentrum - reetablering av kjernen essensen av Art Sella.

Prosjektnavn : TER, Designernes navn : Coral Mesika, Kundens navn : COCO Atelier.

TER Restaurant

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.