Designmagasin
Designmagasin
Utstilling

City Details

Utstilling Utstillingsvinduet med designløsninger for hardbildede elementer City Details ble holdt fra 3. oktober til 5. oktober 2019 i Moskva. Avanserte konsepter av hardscape-elementer, sports- og lekeplasser, belysningsløsninger og funksjonelle urbane kunstgjenstander ble presentert på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskapende løsning ble brukt til å organisere utstillingsområdet, der i stedet for til og med rader med utstillingsboder ble det bygd byens fungerende miniatyrmodell med alle de spesifikke komponentene, for eksempel: torget, gater, en offentlig hage.

Prosjektnavn : City Details, Designernes navn : ANO Moy Rayon Team, Kundens navn : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Utstilling

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.