Designmagasin
Designmagasin
Sjeselongekonsept

Dhyan

Sjeselongekonsept Dyhan salongkonsept kombinerer moderne design med tradisjonelle østlige ideer og prinsipper for indre ro ved å koble seg til naturen. Ved å bruke Lingam som forminspirasjon og Bodhi-treet og de japanske hagene som grunnlag i konseptets moduler, forvandler Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofiene til varierte konfigurasjoner, slik at brukeren kan velge sin vei til zen / avslapning. Vanndammodus omgir brukeren med en foss og dam, mens hagemodusen omgir brukeren med grøntområder. Standardmodusen inneholder lagringsområder under en plattform som fungerer som en hylle.

Prosjektnavn : Dhyan, Designernes navn : Sasank Gopinathan, Kundens navn : Karimeen Inc..

Dhyan Sjeselongekonsept

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.