Designmagasin
Designmagasin
Kaffesett

Riposo

Kaffesett Utformingen av denne tjenesten ble inspirert av to skoler på begynnelsen av det 20. århundre, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarden. Streng rett geometri og gjennomtenkt funksjonalitet tilsvarer helt ånden i manifestasjonene fra disse tider: "det som er praktisk er vakkert". Samtidig etter moderne trender kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette prosjektet. Klassisk hvittmelkporselen kompletteres med lyse lokk laget av kork. Funksjonaliteten til designen støttes av enkle, praktiske håndtak og formens generelle brukbarhet.

Prosjektnavn : Riposo, Designernes navn : Mikhail Chistiakov, Kundens navn : Altavolo.

Riposo Kaffesett

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.