Designmagasin
Designmagasin
Bolig Loft Loft

Modern Meets Rustic

Bolig Loft Loft Når du kommer inn i leiligheten som ligger i øverste etasje i boligbygningen, er veggveggen kledd i sildebeinmønstret tre og strukturert betong, som spenner over fem meters høyde, og gjør seg selv som det visuelle fokuset i rommet. Med naturlig lys som strømmer inn gjennom høye vinduer med dobbelt volum, reflekterer det myke glansbetonggulvet lekent lys for å forsterke det unike mønsteret, og skaper en skreddersydd plass.

Prosjektnavn : Modern Meets Rustic, Designernes navn : Edwin Chong, Kundens navn : Leplay Design.

Modern Meets Rustic Bolig Loft Loft

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.