Designmagasin
Designmagasin
App

Ttmm-s for Fitbit Versa

App Ttmm-s til Fitbit Versa-appen tilbyr samling av klokkeansikter, utstyrt med værfunksjonen, i en månedlig abonnementsplan. Appen presenterer klokkefjes i fire kategorier: Analogene, Digitals, Abstract og the Once. App har et oversikt over et enkelt klokkefasedesign sammen med all nødvendig informasjon om hvordan man betjener et gitt klokkeflate. Klokkeflatene har to ekstra utsikter: værforholdene, luftkvalitetsvisningen og spesielle værvarsler. Varsler gjør det mulig å være forberedt på uforutsette værforhold som følge av klimaendringer på planeten vår.

Prosjektnavn : Ttmm-s for Fitbit Versa, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : TTMM Sp. z o.o..

Ttmm-s for Fitbit Versa App

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.