Designmagasin
Designmagasin
Møbler Serien

Sama

Møbler Serien Sama er en autentisk møbelserie som gir funksjonalitet, følelsesmessig opplevelse og unikhet gjennom sine minimale, praktiske former og sterke visuelle effekt. Den kulturelle inspirasjonen hentet fra poesien om hvirvlende kostymer som bæres i Sama-seremonier, tolkes i sin design gjennom et spill av konisk geometri og metallbøyingsteknikker. Seriens skulpturelle holdning er kombinert med enkelhet i materialer, former og produksjonsteknikker for å tilby funksjonelle & amp; estetiske fordeler. Resultatet er en moderne møbelserie som gir et særegent preg på boarealene.

Prosjektnavn : Sama, Designernes navn : Fulden Topaloglu, Kundens navn : Studio Kali.

Sama Møbler Serien

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.