Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Blue Chip Indulgence

Restaurant Blue Chip Indulgence er et prosjekt som viser det harmoniske ekteskapet mellom klassiske og moderne design brakt til liv gjennom en elegant, moden og varm atmosfære. Med tanke på strukturen og arkitekturen i det koloniale herskapshuset som restauranten Blanc ligger i, ble store deler av omgivelsene laget for å etterligne den gamle engelske stemningen mens de innlemmet moderne innredning ved hjelp av spesiallagde møbler og inventar med fine detaljer. Den kuraterte designen gjør det mulig for restauranten å betjene kunder fleksibelt, samtidig som de gir privatliv og glede for alle typer kunder.

Prosjektnavn : Blue Chip Indulgence, Designernes navn : Chaos Design Studio, Kundens navn : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Restaurant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.