Designmagasin
Designmagasin
Spisebord

Aks Sconcentrico

Spisebord Bord inspirert av naturfenomenet karst-erosjon kalt Karren, til stede i Dolomittene. Konseptet med dette objektet, laget av dyrebar Carrara statuarmarmor, representerer fjellets skjønnhet og skjørhet. Inne i sporene er det plassert stålkuler som symboliserer vannstrømmen som eroderer marmoren over tid. Skjønnhet, skjørhet, dynamikk og energi innelukket i et enkelt objekt.

Prosjektnavn : Aks Sconcentrico, Designernes navn : Ascanio Zocchi, Kundens navn : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Spisebord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.