Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Rike

Quadrant Arcade

Offentlig Rike Den listede arkaden i grad II har blitt forvandlet til en innbydende gatenærvær gjennom å ordne riktig lys på rett sted. Generelt brukes omgivelsesbelysning helhetlig og dens effekter iscenesettes hierarkisk for å oppnå variasjoner i lysmønster som skaper interesse og fremmer økt bruk av rommet. Strategisk inkorporering for design og plassering av den dynamiske funksjonen pendent ble administrert sammen med kunstneren slik at visuelle effekter fremstår mer subtile enn overveldende. Når dagslyset blekner, blir den elegante strukturen fremhevet av den elektriske belysningens rytme.

Prosjektnavn : Quadrant Arcade, Designernes navn : Cehao Yu, Kundens navn : AECOM.

Quadrant Arcade Offentlig Rike

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.