Designmagasin
Designmagasin
Kjøkkenkrakk

Coupe

Kjøkkenkrakk Denne avføringen er designet for å hjelpe en med å opprettholde nøytral sittestilling. Ved å observere folks daglige oppførsel fant designteamet behovet for at folk måtte sitte på avføring i en kortere periode, for eksempel å sitte på kjøkkenet for en rask pause, noe som inspirerte teamet til å lage denne avføringen spesielt for å imøtekomme slik oppførsel. Denne krakken er designet med minimale deler og strukturer, noe som gjør avføringen rimelig og kostnadseffektiv for både kjøpere og selgere ved å ta hensyn til produktiviteten til produsenter.

Prosjektnavn : Coupe, Designernes navn : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Kundens navn : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Kjøkkenkrakk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.