Designmagasin
Designmagasin
Flaggskipsbutikk

Zhuyeqing Green Tea

Flaggskipsbutikk Å drikke te krever både gunstige omgivelser og godt humør. Designeren presenterer motivet sky og fjell i veien for frihåndets blekkmaling, og drysser et par vakre kinesiske landskapsmalerier på den lukkede, begrensede plassen. Gjennom tilpassede funksjonsbærere har designeren skapt en sanseopplevelse for forbrukerne, noe som gir enorm sensuell innvirkning.

Prosjektnavn : Zhuyeqing Green Tea, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Zhuyeqing Green Tea Flaggskipsbutikk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.