Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

Shuimolanting

Salgssenter Den kinesiske stilen i denne saken tar i bruk den mørke kafferøde bakkesteinen på markedet og det tomme av den naturlige belysningen i gulvvinduet, og danner en kontrast mellom lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. De virtuelle og aluminiumsgitrene, kobberkunstens lotusbladbiter i det naturskjønne stedet, og den kinesiske karakterstrukturen for installasjonskunst i rasteområdet, er poenget med "blekorkidébanen". sak. Spesielt bruk av nye materialer av kopper, til vanlig, fremhever ekstraordinære, men reduserer også genialt overflaten.

Prosjektnavn : Shuimolanting, Designernes navn : Zhoumin Wei, Kundens navn : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Salgssenter

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.