Designmagasin
Designmagasin
Print Design

The Modern Women

Print Design Et repeterende mønsterutforming på skjermtrykk laget for den moderne og modige kvinnen. Designet er implementert med forskjellige fargekombinasjoner og på forskjellige stoffer som bomull, silke og sateng. Trykkene er for vinterkolleksjon. Mønsteret og plaggene var designet for den sterke uavhengige kvinnen som også har en skjult feminin side som hun vil uttrykke. Samlingen var ment å behandle den andre siden hos alle kvinner. Kombinere både moderne og klassisk stil i ett utseende.

Prosjektnavn : The Modern Women, Designernes navn : Nour Shourbagy, Kundens navn : Camicie.

The Modern Women Print Design

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.