Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Planck

Salongbord Bordet er laget av forskjellige stykker kryssfiner som limes sammen under trykk. Overflatene er sandpapirert og truet med en matt og veldig sterk lakk. Det er to nivåer - siden innsiden av bordet er hul - noe som er veldig praktisk for å plassere magasiner eller pledd. Under bordet er det innebygde kulehjul. Så avstanden mellom gulv og bord er veldig liten, men samtidig er den lett å flytte. Måten kryssfiner brukes (vertikal) gjør den veldig sterk.

Prosjektnavn : Planck, Designernes navn : Kristof De Bock, Kundens navn : Dasein Products.

Planck Salongbord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.