Designmagasin
Designmagasin
Smartwatch

Simple Code II

Smartwatch Utformingen av Simple Code II er å målrette så mange aspekter av livet som mulig. De tre fargekombinasjonene, blå / svart, hvit / grå, og brun / lilla, dekker ikke bare brukere i forskjellige aldre og kjønn, men passer også til sammenkobling av forretninger og uformell antrekk. Oppsettet er målrettet for å gi en jevnere brukeropplevelse. Midt på skiven utgjør måneden, datoen og dagen en linje som skjærer gjennom klokkeflaten i halvparten formidler den visuelle balansen.

Prosjektnavn : Simple Code II, Designernes navn : Pan Yong, Kundens navn : Artalex.

Simple Code II Smartwatch

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.