Designmagasin
Designmagasin
Bakeri

Schwarzwald Recipe

Bakeri Mens møtet med damen eide dette tyske bakeriet i Taipei City, ble D.More Design Studio inspirert av både eventyr og konsise inntrykk av Tyskland. Som representerende bildet av Schwarzwald, Schwarzwald, hvor den tyske hemmelige oppskriften stammer fra, gjorde de all bakgrunn i mørke og slo seg ned to trehytter fylt med brød i sentrumsskogen omgitt av de ikoniske Bauhaus-stolene med røde bær som lys som henger over. Rammemønsteret til tømmer fra tradisjonelle tyske hus ble omgjort til stålrammerhyller, og fasaden på butikken.

Prosjektnavn : Schwarzwald Recipe, Designernes navn : Matt Liao, Kundens navn : D.More Design Studio.

Schwarzwald Recipe Bakeri

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.