Designmagasin
Designmagasin
Elsykkel

Ozoa

Elsykkel OZOa-elsykkelen har en ramme med en særegen Z-form. Rammen danner en ubrutt linje som forbinder viktige funksjonelle elementer i kjøretøyet, for eksempel hjul, styring, sete og pedaler. Z-formen er orientert på en slik måte at strukturen gir en naturlig innebygd bakoppheng. Vektøkonomi tilveiebringes ved bruk av aluminiumsprofiler i alle deler. Et avtakbart, oppladbart litiumionbatteri er integrert i rammen.

Prosjektnavn : Ozoa, Designernes navn : Nimrod Riccardo Sapir, Kundens navn : Ningbo MYWAY Intelligent Technology Co. Ltd..

Ozoa Elsykkel

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.