Designmagasin
Designmagasin
Emballasje For Koreansk Helsekost

Darin

Emballasje For Koreansk Helsekost Darin er designet for å frigjøre moderne mennesker fra motvilje mot Koreas tradisjonelle helsekostprodukter i utmattelsessamfunnet, og har enkel, grafisk klarhet i å levere pakker til moderne folks følsomhet, i motsetning til de uoppegnede bildene som har blitt brukt av tradisjonelle koreanske helsekostbutikker. . Alle design er laget av motiv av blodsirkulasjon, og visualiserer målet om å gi vitalitet og helse til de trette 20- og 30-årene.

Prosjektnavn : Darin, Designernes navn : Hee soo Son, Kundens navn : Darin.

Darin Emballasje For Koreansk Helsekost

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.