Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

Winetime Seafood

Emballasje Emballasjedesignet for Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhet og pålitelighet, bør skille det gunstig fra konkurrenter, være harmonisk og forståelig. Fargene som brukes (blå, hvit og oransje) skaper en kontrast, understreker viktige elementer og reflekterer merkevareposisjonering. Det unike konseptet som er utviklet, skiller serien fra andre produsenter. Strategien for visuell informasjon gjorde det mulig å identifisere produktsortimentet i serien, og bruken av illustrasjoner i stedet for bilder gjorde emballasjen mer interessant.

Prosjektnavn : Winetime Seafood, Designernes navn : Olha Takhtarova, Kundens navn : SOT B&D.

Winetime Seafood Emballasje

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.