Designmagasin
Designmagasin
Lobbyområdet

Liantan Shi

Lobbyområdet Påføre en stor skulpturell form for å forme rommet og skape et visuelt fokus Lag først et stort buet tak med tretekstur i inngangshøyden, og dann en base i bunnen av kurven. Deretter på høyresiden er akselsøylen dekorert i en ellipse, og overflaten er omgitt av tre lotusblader. I den visuelle opplevelsen er det som en "spirende lotus" som bærer hele lobbyområdet.

Prosjektnavn : Liantan Shi, Designernes navn : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Kundens navn : B.P.S design.

Liantan Shi Lobbyområdet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.