Designmagasin
Designmagasin
Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Å eksperimentere med vinsmaking er en uendelig prosess som fører til nye stier og forskjellige aromaer. Den uendelige sekvensen av pi, det irrasjonelle tallet med de uendelige desimalene uten å vite den siste av dem var inspirasjonen til navnet på disse vinene uten sulfitter. Designet tar sikte på å sette funksjonene i 3,14 vinserier i søkelyset i stedet for å skjule dem blant bilder eller grafikk. Etter en minimalistisk og enkel tilnærming, viser etiketten bare de virkelige egenskapene til disse naturlige viner som de kan observeres i ønologens notatbok.

Prosjektnavn : 314 Pi, Designernes navn : Maria Stylianaki, Kundens navn : Deep Blue Design.

314 Pi Vinetikettdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.