Designmagasin
Designmagasin
Hotellet

Hong Guang

Hotellet Å tenke på det moderne designspråket med orientalske estetikkers logikk er et mer moderne, fasjonabelt, kunstnerisk, poetisk og moderne orientalsk språk. Det er denne usynlige sjarmen som gjør at folk kommer inn i rommet og føler at inngangen til rommet er utgangspunktet for hele scenen, og viser sjarmerende forandringer.

Prosjektnavn : Hong Guang, Designernes navn : Lichen Ding, Kundens navn : Hong Guang Hotel.

Hong Guang Hotellet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.