Designmagasin
Designmagasin
Trykt Annonse

Nissan Duck

Trykt Annonse Nissan Parts and After Sales er en divisjon av Nissan Sør-Afrika. Da sommerregnet kom i november, ønsket Nissan å minne kundene sine om viktigheten av å sjekke viskerblader i løpet av disse våte månedene. Når du monterer Nissan ekte vindusviskerblader, gir du deg selv og bilen din den samme beskyttelsen mot regnet som ender må beskytte dem mot vann.

Prosjektnavn : Nissan Duck, Designernes navn : Lize-Marie Swan, Kundens navn : Nissan South Africa.

Nissan Duck Trykt Annonse

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.