Designmagasin
Designmagasin
Illustrasjon

Anubis The Judge

Illustrasjon 'Anubis The Judge'; gjennom en analyse av designen, er det åpenbart at designeren fokuserte på de primære trekk ved Anubis som et ikonisk symbol på en gammel og fremtredende tidsalder. Han la til en tittel 'Dommeren' muligens for å skildre mer av kraften eller styrken karakteren i designen hans innehar. Det er tydelig at designeren la dybde og detaljert oppmerksomhet til de geometriske symbolene han brukte på tvers av designet. Han inkluderte en shocker pakket rundt karakterens nakke, som også var tung på tekstur.

Prosjektnavn : Anubis The Judge, Designernes navn : Najeeb Omar, Kundens navn : Leopard Arts.

Anubis The Judge Illustrasjon

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.