Designmagasin
Designmagasin
Salong

BeantoBar

Salong Et viktig element i denne designen var å få fram appellen til materialene som ble brukt. Hovedmaterialet som ble brukt var vestlig rød sedertre, som også brukes i deres første butikk i Japan. Som en måte å vise materialet på, stablet Riki Watanabe opp et mosaikkmønster ved å ha sammen stykker en etter en som en parkett, ved å bruke essensen av materialer ujevne farger. Til tross for at de brukte de samme materialene, kunne Riki Watanabe lykkes i å variere uttrykkene avhengig av synsvinklene ved å kutte dem ut.

Prosjektnavn : BeantoBar , Designernes navn : Riki Watanabe, Kundens navn : JOKE..

BeantoBar  Salong

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.