Designmagasin
Designmagasin
Smykkesamling

Ataraxia

Smykkesamling Kombinert med mote og avansert teknologi har prosjektet som mål å lage smykkestykker som kan gjøre de gamle gotiske elementene til en ny stil og diskutere potensialet til det tradisjonelle i moderne sammenheng. Med interessen for hvordan gotiske vibber påvirker publikum, prøver prosjektet å provosere unik individuell opplevelse gjennom lekne samspill, og utforske forholdet mellom design og bærere. Syntetiske edelstener, som et lavere miljøavtrykkmateriale, ble skåret i uvanlig flate overflater for å støpe fargene på huden for å forbedre samspillet.

Prosjektnavn : Ataraxia, Designernes navn : Yilan Liu, Kundens navn : Yilan Jewelry.

Ataraxia Smykkesamling

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.