Designmagasin
Designmagasin
Digital Kunst

Crazy Head

Digital Kunst Hvert menneske har egne karakterer som forskjellige ego, tenkning og grunnleggende natur. Artisten Jinho Kang uttalte at dette Crazy Head kom fra det. Så bilen representerer menneskets ego. Mennesket ser på bilen og vil bli kvitt den, men han kan ikke. De så ut til å holde sammen for alltid. Mennesket øye er overdrevet som tegneseriestil. Selv om temaet er tungt, ser alt han hadde gjort på dette arbeidet morsommere og mer avslappet ut.

Prosjektnavn : Crazy Head, Designernes navn : Jinho Kang, Kundens navn : Jinho Kang.

Crazy Head Digital Kunst

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.