Designmagasin
Designmagasin
Klinikk

Chibanewtown Ladies

Klinikk Et viktig element i denne designen var at folk som kommer til sykehuset ville være avslappet. Som et trekk ved plassen er det i tillegg til sykehjemmet satt opp en skranke som øykjøkken slik at de kan lage melk til baby på venterommet. Barneområdet, som er i sentrum av rommet, er et symbol på verdensrommet, og de kan se barn fra hvor som helst. Sofaen som er plassert på veggen har en høyde som gjør det lettere for en gravid kvinne å sitte oppe, bakvinkelen justeres, og putehårdheten justeres slik at den ikke blir for myk.

Prosjektnavn : Chibanewtown Ladies , Designernes navn : Riki Watanabe, Kundens navn : JOKE..

Chibanewtown Ladies  Klinikk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.