Designmagasin
Designmagasin
Leilighet

Home in Picture

Leilighet Prosjektet er et boareal skapt for en familie på fire med to barn. Drømmelandsatmosfæren skapt av hjemmedesignet kommer ikke bare fra eventyrverden skapt for barn, men også fra futuristisk forstand og åndelig sjokk som utfordringen med tradisjonelle møbler til hjemmet gir. Designeren ble ikke bundet av stive metoder og mønstre og disintegrerte tradisjonell logikk og presenterte en ny tolkning av livsstilen.

Prosjektnavn : Home in Picture, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Home in Picture Leilighet

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.