Designmagasin
Designmagasin
Quilling

Archangel Michael

Quilling Erkeengelen Michael er et innrammet Quilling-stykke som Niamh skapte. Inspirasjonen hennes for å lage dette Quilling-stykket av erkeengelen Michael kom fra moren. Da mormoren var veldig syk, var moren til Niamh i bilen deres, og merket til erkeengelen Michael falt fra speilet i lommen hennes mens bestemoren døde, og dette ga dem all trøst i å vite at hun ble beskyttet. Målet er å skape en innledende innvirkning når betrakteren observerer stykket, og fra dette trekker seerne øye med å se detaljene involvert.

Prosjektnavn : Archangel Michael, Designernes navn : Niamh Faherty, Kundens navn : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.