Designmagasin
Designmagasin
Gammel Borg Restaurering

Timeless

Gammel Borg Restaurering Eieren kjøpte Crawfordton House i Skottland i april 2013, og forsøkte å gjenopprette den opprinnelige smaken av den gamle skotske adelen, og kompatibel med det moderne liv. Karakteristikkene og historiske forekomstene av det gamle slottet er bevart med original smak. Designestetikken og den regionale kulturen i forskjellige århundrer kolliderer med kunstneriske gnister i samme rom.

Prosjektnavn : Timeless, Designernes navn : MAN ON KENNETH KO, Kundens navn : .

Timeless Gammel Borg Restaurering

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.