Designmagasin
Designmagasin
Teemballasje

Iridescent

Teemballasje Dette prosjektet som kombinerer østlig og vestlig kunst, livsstil og kultur til det samme bildet, bruker det blekkbørsteslag med livlige farger og forskjellige materialer og utskriftsmetoder. Penselstrøkens styrke og fargen på blekket representerer smaken av taiwansk te, levende farger og skimrende film representerer høydepunktene. Skygger og lys, virtuellitet og er hovedkonseptet i denne designen. For å bryte stereotypi-bildet av te-kultur, frister denne pakken til å bruke et helt nytt perspektiv og design for å introdusere det for forskjellige generasjoner og verden.

Prosjektnavn : Iridescent, Designernes navn : CHIEH YU CHIANG, Kundens navn : PIN SHIANG TEA CO.,LTD.

Iridescent Teemballasje

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.