Designmagasin
Designmagasin
Sofa

Gloria

Sofa Design er ikke bare en ekstern form, men det er også en undersøkelse av den indre strukturen, ergonomien og essensen til et objekt. I dette tilfellet er formen en veldig sterk komponent, og det er snittet som gis til produktet som gir det sin egenart. Fordelen med Gloria har styrken til å være 100% tilpasset, legge til forskjellige elementer, materialer og finish. Den store særegenheten er alle de ekstra elementene som kan legges sammen med magnetene på strukturen, noe som gir produktet hundrevis av forskjellige former.

Prosjektnavn : Gloria, Designernes navn : Paolo Demel, Kundens navn : Demel Design.

Gloria Sofa

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.