Designmagasin
Designmagasin
Videospill

Orfeo and Euridice

Videospill Designet er utviklet i to retninger, det er fokuspunktet som skaper forskjellen mellom de to motsatte fraksjonene. For mennesker er design sammensatt av veldefinerte og rene former. Valget av strenge og tydelige former er funksjonelt for tolkningen av verdenen som hovedpersonene befinner seg i, helt imot utformingen av fiendene deres bĂĄde i materialer og former, faktisk har de sistnevnte en mye mer bionisk og deformert design.

Prosjektnavn : Orfeo and Euridice, Designernes navn : Paolo Iarossi, Kundens navn : Paolo Iarossi.

Orfeo and Euridice Videospill

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.