Designmagasin
Designmagasin
Lavt Bord

Dond

Lavt Bord Designfortellingen til Dond er enkelhet, men allikevel allsidig. Enkle sammenføyningsdeler oppretter ved hjelp av en 3D-printer, og minimal design av deler, slik at en forbruker enkelt kan sette sammen bordet eller sette sammen for å fortsette under transport. Designerens mål var at Dond skulle ta del i en dagligdagse behov hos en forbruker for å glede seg over en enklere livsstil for enhver anledning innendørs eller utendørs. Dond bruker en grei designtilnærming som at overflaten ikke festes til bena og lett fjernes for å brukes som brett.

Prosjektnavn : Dond, Designernes navn : Jinyang Koo, Kundens navn : wuui.

Dond Lavt Bord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.