Designmagasin
Designmagasin
Italiensk Håndverksøl

East Side

Italiensk Håndverksøl Et håndverksøl i en liten by i det sentrale Italia, hvert øl har en historie, hver historie blir fortalt på etiketten. I tillegg til å være elegant og allsidig, lar collageteknikken sette inn noen visuelle elementer som fremhever identiteten til produktet, for eksempel referanser til betydningen av navnet, til øltypologien og ingrediensene. Logodesignet, som representerer bedriftsidentiteten, er basert på en enkel form. Denne formen ble gjengitt på etikettene og på symbolsystemet til hvert øl ved å bruke en tilpasning som er både fargerik og heraldisk.

Prosjektnavn : East Side, Designernes navn : Roberto Terrinoni, Kundens navn : Roberto Terrinoni.

East Side Italiensk Håndverksøl

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.