Designmagasin
Designmagasin
Detaljhandel Interiørdesign

Studds

Detaljhandel Interiørdesign Studds Accessories Ltd er produsenten av hjelmer og tilbehør med to hjul. Pindhjelmer ble tradisjonelt solgt i multimarkedutsalg. Derfor var det behov for å skape en merkeidentitet som den fortjente. D'art konseptualiserte butikken, med innovative berøringspunkter som virtuell virkelighet av produktene, interaktive berøringsdisplaybord og hjelmrensende maskiner osv. Studerer hjelm- og tilbehørsbutikken, trakk inn et betydelig antall kunder og tok detaljhandelen til kundene. til neste nivå.

Prosjektnavn : Studds, Designernes navn : D'ART PVT LTD, Kundens navn : Studds.

Studds Detaljhandel Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.