Designmagasin
Designmagasin
Kunstfotografering

Colors and Lines

Kunstfotografering Farger og linjer er inspirert av primærfargene - rød, gul, blå som pleide å vises i maleri og design. Det er en samling som uskarphet mellom maleri og fotografering, som overskrider det vanlige mellom drømmetilstanden og virkeligheten. Visuelle sterke farger beveger verdensvisjonen til farger, linjer, kontrast, geometri og abstraksjon, og ser det vanlige i ekstraordinære forhold.

Prosjektnavn : Colors and Lines, Designernes navn : Lau King, Kundens navn : Lau King Photography.

Colors and Lines Kunstfotografering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.