Designmagasin
Designmagasin
Hovedkontor

Nippo Junction

Hovedkontor Nippo hovedkontor er bygget over et flerlags skjæringspunkt mellom urban infrastruktur, en motorvei og en park. Nippo er et ledende selskap innen veibygging. De definerer Michi, som betyr "gate" på japansk, som grunnlaget for designkonseptet deres som "hva som forbinder en rekke komponenter". Michi forbinder bygningen med den urbane konteksten og kobler også individuelle arbeidsområder med hverandre. Michi ble forbedret for å skape kreative forbindelser og for å realisere Junction Place en unik arbeidsplass som bare er mulig her på Nippo.

Prosjektnavn : Nippo Junction, Designernes navn : Takahiro Ichimaru,Tetsuya Tatenami, Kundens navn : Nippo Corporation.

Nippo Junction Hovedkontor

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.