Designmagasin
Designmagasin
Sommerfugl Henger

Butterfly

Sommerfugl Henger Sommerfuglen henger fikk navnet sitt for å likne formen på en flygende sommerfugl. Det er minimalistiske møbler som kan settes sammen på en praktisk måte på grunn av utformingen av de adskilte komponentene. Brukerne kan raskt montere hengeren med bare hender. Når det er nødvendig å flytte, er det praktisk å transportere etter demontering. Installasjonen tar bare to trinn: 1. pakke begge rammene sammen for å danne et X; og gjør de diamantformede rammene på hver side overlappet. 2. skyv trestykket gjennom de overlappede diamantformede rammene på begge sider for å holde rammene

Prosjektnavn : Butterfly, Designernes navn : Lu Li, Kundens navn : Li Feng.

Butterfly Sommerfugl Henger

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.