Designmagasin
Designmagasin
Merkevarebygging

Peace and Presence Wellbeing

Merkevarebygging Peace and Presence Well-being er et britisk basert, holistisk terapiselskap som tilbyr tjenester som soneterapi, holistisk massasje og reiki for å forynge kropp, sinn og ånd. Det visuelle språket til P&PW-merket er basert på dette ønsket om å påkalle en fredelig, beroligende og avslappende tilstand inspirert av nostalgiske barndomsminner fra naturen, spesifikt fra floraen og faunaen som finnes i elvebredder og skogslandskap. Fargepaletten henter inspirasjon fra georgiske vannfunksjoner i både deres originale og oksiderte tilstander og utnytter igjen nostalgi fra svunne tider.

Prosjektnavn : Peace and Presence Wellbeing, Designernes navn : Lisa Winstanley, Kundens navn : Peace & Presence Well-being UK.

Peace and Presence Wellbeing Merkevarebygging

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.