Designmagasin
Designmagasin
Hus

Basalt

Hus Bygget for komfort i tillegg til å være elegant. Denne designen er virkelig iøynefallende og bemerkelsesverdig innvendig og utvendig. Funksjonene inkluderer eik, vinduer som er laget for å få rikelig med sollys, og det er beroligende for øynene. Det er fascinerende av sin skjønnhet og teknikken. Når du først er i dette huset, kan du ikke legge merke til roen og oasefølelsen som overtar deg. Brisen fra trærne og omgivelsene med solstrålene gjør dette huset til et unikt sted å bo i, borte fra det travle bylivet. Basalt-huset er bygget for å glede og imøtekomme en rekke mennesker.

Prosjektnavn : Basalt, Designernes navn : Aamer Qaisiyah, Kundens navn : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Hus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.