Designmagasin
Designmagasin
Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Dette prosjektet er designet for folk som vil dekorere sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selv om de aldri besøkte i Moulin Rouge i Paris. Hovedhensikten er å tilby en forbedret digital opplevelse, og alle designfaktorene er å visualisere stemningen til Moulin Rouge. Forbrukere kan tilpasse design forhåndsinnstillinger og ikoner på sine favoritter med et enkelt trykk på skjermen.

Prosjektnavn : Moulin Rouge, Designernes navn : Yuri Lee, Kundens navn : Yuri Lee.

Moulin Rouge Ui Design

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.