Designmagasin
Designmagasin
Stempel

Carimbo

Stempel Et stempel for å identifisere eieren og arbeidet hans og ta det med overalt. Til å begynne med var intensjonen å finne en måte å nærme seg offline verdenen på. Noe som et visittkort, bare klassiker, billigere og miljøvennlig. Så et stempel (carimbo) var valget. En signatur. Den indre delen representerer Igors forvirrende og vakre kreative prosess, mens den runde rammen pakker den opp i flyt og gir den hensikt. Disse to kombinerer en struktur som blekket kan strømme gjennom, og gir den perfekte støtten til hans personlige merke. Endelig skriver Minion Pro nådig kontaktinformasjonen.

Prosjektnavn : Carimbo, Designernes navn : Igor Pinheiro, Kundens navn : Igor Pinheiro.

Carimbo Stempel

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.