Designmagasin
Designmagasin
Privat Hus

The Cube

Privat Hus For å skape en kvalitetsopplevelse og omdefinere bildet av et boligbygg i Kuwait og samtidig opprettholde klimakravene og personvernbehovene diktert av den arabiske kulturen, var designerens største utfordringer. The Cube House er en fire etasjers betong / stålkonstruksjonsbygning basert på tillegg og subtraksjon i en kube som skaper en dynamisk opplevelse mellom interne og eksterne rom for å nyte naturlig lys og landskapsutsikt hele året.

Prosjektnavn : The Cube, Designernes navn : Ahmed Habib, Kundens navn : Lines.

The Cube Privat Hus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.