Designmagasin
Designmagasin
Hotell

Park Zoo

Hotell Dette er uten tvil et hotell basert på dyretema. Imidlertid skapte designere ikke bare en serie bedårende og grasiøse dyreformede installasjoner for å tiltrekke stor oppmerksomhet i det intenst konkurrerende markedet. Designere forvandlet hotell til en kunstutstilling der kundene var i stand til å observere og føle den virkelige situasjonen som de truede dyrene står overfor i øyeblikket.

Prosjektnavn : Park Zoo, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Park Zoo Hotell

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.