Designmagasin
Designmagasin
Sammenleggbar Sykkel

MinMax

Sammenleggbar Sykkel MinMax er en nyskapende sykkel med brettbare hjul som passer til en ryggsekk når den er helt brettet. Designet er født for å tilfredsstille byens behov og bevegelser, og er unikt og lett gjenkjennelig takket være de fargerike mekaniske komponentene i brettesystemet. MinMax er lett, solid og lett å bære selv i den elektriske versjonen.

Prosjektnavn : MinMax, Designernes navn : Monica Oddone, Kundens navn : Monica Oddone.

MinMax Sammenleggbar Sykkel

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.